Smrtna kazna
Izrael-Palestina
VideoVideo
PopularnoPopularno
SvježeSvježe
Pjongjang traži pogubljenje bivše predsjednice Južne Koreje
Radio Slobodna Evropa Zvaničnici Sjeverne Koreje u srijedu su kazali da su izdali trajni nalog za pogubljenje bivše južnokorejske predsjednice Park Geun-hye i bivšeg čelnika južnokorejske obavještajne agencije Leea Byung-hoa zbog planiranja atentata na sjevernokorejskog vođu, te... 24 sat
UNIŠTILI IH ZRAČNI JASTUCI Japanski div za proizvodnju auto-dijelova bankrotirao, čekaju ga još kazne koje se mjere u milijardama!
Jutarnji LIST TOKIO - Japanski proizvođač automobilskih dijelova Takata podnio je zahtjev... 3 dan
Neobičan ritual: Svaki put kad presude smrtnu kaznu, sudije polome pero
Avaz Nakon proglašenja smrtne kazne dešava se nešto neobično, sudija lomi svoje pero. Iako to nema veze sa zakonom, ovo se radi u znak nade da to pero više nikad... 4 dan
njegov nadimak ledio je krv u zilama ledeni je ubio bar 250 ljudi osuden zbog smrti petero a jedna zrtva ga je proganjala do groba video Njegov nadimak ledio je krv u žilama: Ledeni je ubio bar 250 ljudi, osuđen zbog smrti petero, a jedna žrtva ga je proganjala do groba (VIDEO)
Avaz VIDEO ... 6 dan
Izrael-PalestinaA  
Njegov nadimak ledio je krv u žilama: Ledeni je ubio bar 250 ljudi, osuđen zbog smrti petero, a jedna žrtva ga je proganjala do groba (VIDEO)
Avaz